Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
Access Consciousness

Hur många gånger har du stängt ner din gåva, din talang att veta. Fick du veta saker som barn eller andra visste bättre? Får du veta saker nu eller andra vet fortfarande bättre? 


Bars, MTVSS, S.O.P ENE
Access Consciousness är tekniker och processer som du kan använda för att förändra det som inte fungerar i ditt liv. Ett av de första och grundläggande verktygen är energibehandlingen Bars. Där punkter på huvudet berörs med fingertopparna. Den urladdning som uppstår mellan fingertopparna gör att åsikter, tankar, beslut och uppfattningar som inte stämmer överens med ditt innersta väsen, som är skapade på vägen av t.ex skola, föräldrar och samhälle kan lösas upp. 

Det är en skön och avslappnande behandling som påverkar hela kroppen. Bars har gett fantastiska resultat i tusentals människors liv.Många människor släpper på oro och smärta med denna teknik. Många berättar också att de sover bättre och att det blir tystare i huvudet när tankebruset upphör.  

Denna behandling tillsammans med terapi och verbala processer får dig att öppna upp för ännu mer. När vi får upp energierna/problemen till ytan kan vi börja förändra dem.

Access Consciousness är som en verktygslåda med massor av tekniker. Smarta och lättanvändbara redskap som vi borde fått redan som barn för att kunna leva i denna underliga värld. Det intressanta är också att ju mer du ändras ju mer förändras människor och situationer omkring dig. 

Att leva i frågan istället för att alltid ha svaret är så mycket skönare och öppnar upp för fler möjligheter. Prova! Hur blir det bättre än så här? Gå en hel dag och fråga varje gång det händer något bra eller dåligt.  Vad mer är möjligt, hur blir det bättre än så här?röda rosor bästa presenten till den som har allt. En skön avslappning som varar
Är din sjukdom kronisk och oläkbar? Vad vet du? Vad var det i dig som letade upp denna sida? Vet du att dina tankar och föreställningar om världen skapar din verklighet. Tänk om det kroniska bara är din envishet att inte vilja se världen från en annan synvinkel? Vad vill din kropp berätta?
 
Vad är det som inte är bra i ditt liv? Har du värk eller smärta? Har du en depression? Ont efter operationer? Tinnitus, Yrsel, magsår eller bara dåliga relationer? Kom, låt oss se vad som är möjligt. 


healing power universum, vi är a                                                    lla ett med varandra.
  Länkar  värda att titta på.
En kvinnlig hjärnforskare och hennes fantastiska upplevelse av en stroke.
 
 En skön avkopplande stund med Barsbehandling på mässa. http://youtu.be/Nx0nuJqwlaI
  
Dr Dain Heer about Ease Joy and Glory... 
 
 


Det finns mycket som kan verka konstigt eftersom det inte stämmer med det vi lärt oss. Kanske är det nya tider och dags för ny kunskap...
Människor var inte mer korkade förr. Ändå trodde alla att jorden var platt. Undrar vad folk säger om dagens uppfattningar om 200 år.
 


 Site Builder drivs av Vistaprint