Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
Reconnective Healing
 
Den första Healingteknik jag lärde mig, var Reconnective Healing 2009 då jag åkte till Oslo där Eric Pearl höll utbildning.  För mig banade tillgången till denna energin vägen till ännu starkare behandlingar.  Ett bra sätt att börja leka med energierna för dig också kanske? Efter 3 behandlingar har din kropp tillgång till energierna och du kan själv hjälpa andra. 
 
Healern i denna teknik rör inte vid klientens fysiska kropp utan arbetar som ett medium som överför energi. Det är mycket olika från person till person och ibland från session till session hur denna process upplevs. De flesta känner av hur energierna jobbar och det är en häftig upplevelse. Detta är en mycket kraftfull energibehandling. Den förändrar på djupet på alla områden i livet. 
 
Störst effekt blir det med 3 täta sessioner. Då kommer du för alltid att kunna använda dig av dessa energier på dig själv eller andra i din omgivning. Denna teknik har förberett mig på ett vis att kunna känna av energierna jag använder mig av idag. Hur stark energi detta än är, så är det den jag använder minst idag. Den har för mig blivit ett komplement till Access Consciousness. 
 
reconnective healing  Eric Pearl universum
Reconnective Healing är en unik Healing-metod som kan ge dig läkande på många olika plan. Healingen arbetar på en högre frekvens och de flesta vittnar om en starkare känsla mot vad de tidigare upplevt under andra Healing-sessioner.  
 
Healingen ger ibland en direkt, märkbar förbättring och ibland upptäcker du inte förrän efter flera veckor att något fantastiskt skett.
Energin arbetar länge efter sessionen. De allra flesta upplever att livet känns ljusare och lättare och känner större tillit till att allt är som det ska vara. 

Eric Pearl rekommenderar 1-3 täta Healing-sessioner  helst inom en vecka. Gör sedan ett uppehåll för att låta kroppen anpassa sig och låta läkningen pågå i lugn och ro. Har du problem som behöver mer läkning, eller att något nytt dykt upp, kan du ta ytterliggare någon Healing-session. Sessionen tar ca 1 tim och då ingår tid för samtal. Undvik parfym och starka lukter. 
 
Var avslappnad, förväntansfull och öppen för att lättare ta emot energifrekvensen - för bästa effekt. "Om du har tur kommer Healingen precis som du förväntat dig, har du ännu mer tur kommer Healingen i en form som du inte förväntat dig, men som Universum bestämt är det perfekta för just dig."
Trelleborg
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Eric Pearl of The Reconnection on The Other Side - Part 2.mp4
magi eller verklighet eller magisk verklighet. Vad mer är möjligt? Weip? What else is possible?
Reconnective Healing har väckt stort intresse världen över, hos så väl läkare och vetenskapsmän som hos människor i övrigt. Reconnective Healing kan läka obalanser och lindra värk och smärta, både fysisk och känslomässig. 
 
Här berättar  Doug De Vito  kort om vetenskapliga studier där man undersökt om Reconnective Healing har någon påverkan på DNA. Klippet är från en föreläsning med titeln ”The Science of The Reconnection 2.0″ som går att köpa på DVD från The Reconnections hemsida Denna  kraftfulla healing har spridit sig som en löpeld över hela världen.
 
Du behöver en Flash Player för att kunna se detta
Doug De Vito Science.mp4
www.TheReconnection.comDoug De Vito, BSChE, MBA, is the Head of Planning for The Reconnection and has the privilege and honor of helping to bring this work to the planet along with Eric Pearl. The ...
 
 
 
 
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint