Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
RSS

Senaste inläggen

Tankar om medvetenhet
Vad är en en skeptiker egentligen?
Omöjligt - möjligt
Panikångest... Inget kul men lärorikt.
Värdet av utbildning

Kategorier

ångest
Ny blog
panikångest
skeptiker
Tankar om medvetenhet, vad mer är möjligt?
drivs av

Min blogg

Tankar om medvetenhet

Hur många av er som hittade denna sidan är som jag? Sökande efter mer möjligheter och sanningar? Hur många av er vägrar vara de Healers ni verkligen är? Om inte idag när är det tid för dig att öppna upp för alla 
dina Kapasiteter och inre kunskaper?  

Nu söker jag inte intensivt längre. Jag kan sortera på ett helt annat sätt än tidigare. Jag vet nu vad jag kan. Att jag kan! Jag behöver ingen guru längre.

Vad är en en skeptiker egentligen?

Många säger sig vara skeptiker. Är det sant?
Att vara skeptiker borde ju rimligen vara att ifrågasätta allt det som andra lärt oss och vill få oss tro. 

De som säger
-"Jag tror inte på sånt"
Det är oftast personer som inte ifrågasätter någonting. De som har köpt allt i denna verklighet med hull och hår. Tänk om inte allt är sant? Tänk om vi är och kan mer än vi lärde oss var möjligt?

Omöjligt - möjligt

Det där med omöjligt...

Finns det? Det mycket som är omöjligt tills någon gjort det. Ibland är det för bra för att vara sant så det får vara "omöjligt" lite till. 

Jag hade turen att få jobba på en äldre man. Han var blind, nästan döv och hade smärta i baksida lår från ett fall. Han var fortfarande ilsken på damen som fått honom att gå på en vanlig toalett när han behöver en upphöjd toastol för att klara sina toalettbesök.

Panikångest... Inget kul men lärorikt.

Jag är så evigt tacksam för det jag lärt mig förstå idag. Om jag inte haft tillgång till min egen medvetenhet och känt helt fantastiska människor som kan hjälpa mig när jag behöver hjälp hade min dotters liv inte sett ut som det gör idag. Strax före Jullovet 2012. Fick Tanja, min dotter en kraftig panikattack. Skrämmande kanske att se sin 10-åriga dotter skrika som om någon stuckit knivar i henne. Hysteriskt springa in med kläderna på in i duschen.

Värdet av utbildning

Visst är det underligt det där med utbildning. Det är viktigt i vårt samhälle att ha ett papper på vad du gått för utbildning. Det låter ju bra men hur många kurser har jag inte gått som gett hälften av det som utlåvats? Och hur många kurser har jag inte gått där kursdeltagarna inte verkade bry sig ett dugg om det föreläsaren försökte förmedla? Hur många kurser har jag gått som jag idag inte kommer ihåg ett smack av.

Så blev man med Blogg...

Wow... Jag har blivit med blogg. Hur gick detta till? Jag som inte ens har skrivit dagbok. Ja, ja vi får väl se... Detta kan ju faktiskt bli riktigt kul. Jag, Bloggerska, inte dåligt. Blondin Bella here I come. Bloggerskan Dirty Diana... hm... får smaka på det lite först kanske? Ville någon läsa mode, kläder, läppglans och sånt så vill jag redan nu i detta första inlägg säga att det lär inte hända på denna blogg, hi hi.
Site Builder drivs av  Vistaprint