Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
RSS

Senaste inläggen

Tankar om medvetenhet
Vad är en en skeptiker egentligen?
Omöjligt - möjligt
Panikångest... Inget kul men lärorikt.
Värdet av utbildning

Kategorier

ångest
Ny blog
panikångest
skeptiker
Tankar om medvetenhet, vad mer är möjligt?
drivs av

Min blogg

ångest

Panikångest... Inget kul men lärorikt.

Jag är så evigt tacksam för det jag lärt mig förstå idag. Om jag inte haft tillgång till min egen medvetenhet och känt helt fantastiska människor som kan hjälpa mig när jag behöver hjälp hade min dotters liv inte sett ut som det gör idag. Strax före Jullovet 2012. Fick Tanja, min dotter en kraftig panikattack. Skrämmande kanske att se sin 10-åriga dotter skrika som om någon stuckit knivar i henne. Hysteriskt springa in med kläderna på in i duschen.
Site Builder drivs av  Vistaprint