Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
RSS

Senaste inläggen

Tankar om medvetenhet
Vad är en en skeptiker egentligen?
Omöjligt - möjligt
Panikångest... Inget kul men lärorikt.
Värdet av utbildning

Kategorier

ångest
Ny blog
panikångest
skeptiker
Tankar om medvetenhet, vad mer är möjligt?
drivs av

Min blogg

Värdet av utbildning

Visst är det underligt det där med utbildning. Det är viktigt i vårt samhälle att ha ett papper på vad du gått för utbildning. Det låter ju bra men hur många kurser har jag inte gått som gett hälften av det som utlåvats? Och hur många kurser har jag inte gått där kursdeltagarna inte verkade bry sig ett dugg om det föreläsaren försökte förmedla? Hur många kurser har jag gått som jag idag inte kommer ihåg ett smack av. Känner du igen dig? Ändå är det en viktig fråga för oss  -"Har du utbildning?" Usch Ja, rent för många...  Sällan frågar någon med vilka betyg du avslutat din utbildning. Det hade varit en intressantare fråga. Eller?
 
En annan fundering när det gäller utbildning i olika terapiformer och dyligt är att en gång i tiden var det ju någon som hittade på den där tekniken. Bra eller dålig, så är det ändå bara något som någon hittat på... Ha ha sug på den. På tal om utbildning så ska jag snart åka på kurs igen, bara för att jag gillar det och för att jag vill bli bättre och bättre på det jag gör. So, here I go... jag längtar...