Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
RSS

Senaste inläggen

Tankar om medvetenhet
Vad är en en skeptiker egentligen?
Omöjligt - möjligt
Panikångest... Inget kul men lärorikt.
Värdet av utbildning

Kategorier

ångest
Ny blog
panikångest
skeptiker
Tankar om medvetenhet, vad mer är möjligt?
drivs av

Min blogg

Tankar om medvetenhet

Hur många av er som hittade denna sidan är som jag? Sökande efter mer möjligheter och sanningar? Hur många av er vägrar vara de Healers ni verkligen är? Om inte idag när är det tid för dig att öppna upp för alla 
dina Kapasiteter och inre kunskaper?  

Nu söker jag inte intensivt längre. Jag kan sortera på ett helt annat sätt än tidigare. Jag vet nu vad jag kan. Att jag kan! Jag behöver ingen guru längre. Jag är min egen guru och Du är din! Det är det som är det viktiga det vi Vet! Inte vad vi "tror" eller vad andra "Vet" Nej det viktiga är vad du vet. Det finns verktyg för att öppna upp för att veta det vi vet. Med varandras hjälp kan vi Veta ännu mer. 
  
Du kan tro det gick åt många böcker på vägen innan jag hittade Access Conssciousness med alla sina redskap, Behandlingar och insikter. En del av alla de böcker jag läst är helt fantastiska. Har du hört om Dr Masaru Emoto. Han lever inte längre men han efterlämnade något vackert som vi kan fundera länge över.

Idag vet jag att allt har ett medvetande. Träd, fåglar, byggnader. De är uppbyggda av samma material som du och jag. Varenda molekyl i universum har ett medvetande. Googla kvantfysik om du inte tror mig. Eller var lyckligt ovetande.

Så var någonstans hittar man vägen till sig själv? Det finns säkert lika många vägar som det finns människor. Jag älskar Access Consciousness. Där hittade jag redskap som att lyssna på min kropp och lita på min medvetenhet, utveckla min healande förmåga och använda den.

När du kommer till mig är jag ditt redskap. Den som hjälper dig hitta dina sanningar och hjälper dig att släppa på allt som begränsar dig. Det är ditt LIV och din KROPP och det är du som vet vad som är på gång i ditt liv. Eller hur? 

Är du stressad? Sover dåligt? Ont i ryggen? Vad det än är...
Vad väntar du på? Vill du behålla det? Försöker du lära dig någonting? 
Jag har gjort detta i några år nu. Leendet Ni har på era läppar när ni sätter er upp på bänken. Oslagbart... Härligt Så gå inte där och vänta. Ditt liv är Nu!