Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
RSS

Senaste inläggen

Tankar om medvetenhet
Vad är en en skeptiker egentligen?
Omöjligt - möjligt
Panikångest... Inget kul men lärorikt.
Värdet av utbildning

Kategorier

ångest
Ny blog
panikångest
skeptiker
Tankar om medvetenhet, vad mer är möjligt?
drivs av

Min blogg

Vad är en en skeptiker egentligen?

Många säger sig vara skeptiker. Är det sant?
Att vara skeptiker borde ju rimligen vara att ifrågasätta allt det som andra lärt oss och vill få oss tro. 

De som säger
-"Jag tror inte på sånt"
Det är oftast personer som inte ifrågasätter någonting. De som har köpt allt i denna verklighet med hull och hår. Tänk om inte allt är sant? Tänk om vi är och kan mer än vi lärde oss var möjligt? Tänk om de skulle börja leta efter vad mer som är möjligt. Så som jag själv letat. Jag är nog mer en skeptiker än vad skeptikerna är...

Var en sann skeptiker som ifrågasätter allt. Då kanske vi tillslut har hittat vad som faktiskt är sant. 

För mig var den en sån Aha upplevelse när jag satt hos ett par släktingar som jag gillar. De är goa och trevliga på många vis. Men absolut inte den sorten som letar efter sanningar i kvantfysiken om jag säger så... Lite mer åt -"Jag vet allt som finns att veta och finns det mer kommer det bara bekräfta det jag redan vet" 

Mitt i ett samtal deklarerar mannen i huset plötsligt att han minsann är en skeptiker! Jag frös till... Vad är en skeptiker? En väktare av denna verklighet så att inget förändras? Dagligen ser jag mirakel maskiner som kan göra vatten av luften mitt i en öken. Bilar som går att parkera över allt, som kör på vatten eller el. Människor som botat cancer med rawfood. Mirakel finns överallt hela tiden. Varför ifrågasätta dem? Varför inte bara fråga Wow, vad mer är möjligt?