Healing & sånt - All of life comes to me with ease joy and glory
Diana och Healing & Sånt

Jag har sedan många år vetat att det finns mer än vad läkemedelsverket säger är möjligt. Alla mediciner kommer med en liten eller ibland stor VARNING!!! Vill vi ha det i våra kroppar? Om det nu är möjligt att fixa smärta med bara händerna varför välja kemikalier? Det händer att jag också tar en Panodil ibland. Men aldrig före jag provat lite annat. Jag är nästan aldrig sjuk. När jag kämpar emot och inte vill veta saker... Det gör ont!

Det finns inga gränser på vad vi kan ändra. Hoppsan det får man ju inte säga! Det är nog olagligt... Så om vi säger så här istället då. Kom och lek med mig. Om vi verkligen inte lyckas ändra någonting i din kropp, tanke eller sjukdomsbild då får du pengarna tillbaka. Vad sägs om det? 

Låt mig vara ditt redsap låt mig ge dig tips som kan förändra ditt liv! Yes... Utan dig blir sessionen inte lika effektiv för du vet vad du är villig att förändra och ta emot.

Nu undrar du kanske. Ja, men kan hon fixa min stress? Absolut kan Vi det! Jaha? men dåligt självförtroende, dåligt immunförsvar, dåliga relationer... Ja, det kan Vi...

Ont i ryggen, sover dåligt, orolig, mörka tankar, mardrömmar, livskris... Ja, vi kan! Vill du ändra det så gör vi det tillsammans. Jag hjälper dig!DIANA MÅNSSON: Access Bars Facilitator, Access Body Process facilitator, ESSE - 
Rightbody for U taster Facilitator. Hälsocoach och Reconnective Healer

Energetic Synthesis of Structural Embodiment - ESSE, 
är en Ganska ny energibehandling i Access där vi stretchar, 
trycker och förändrar strukturen i kroppen där det 
finns begränsningar. Skön behandling som inte går emot 
kroppen utan tillåter den släppa och lösa upp.
...........................................................

Du är perfekt, du är vacker... När du kom till världen var du ett litet mirakel. Eller Hur? Vad får dig tro att du inte är ett Nu?
 
Diana Månsson


 
 


 
 

Site Builder drivs av  Vistaprint